Info E-postliste Nedlastning Registrering Kontakt Links
 

Private:

For å registrere en privat enkeltbruker lisens, kan du betale NOK 429 med VISA og Mastercard via Paypal til adressen .

Du kan også overføre NOK 429 til konto nr. 86014567048 i Danske Bank Norway.

Påfør det Total Commander navnet som skal registreres i posteringsteksten

Du kan også betale i Bitcoin

Når du har betalt SKAL du sende en email til , hvor du gjør oss oppmerksom på at du foretar en innbetaling og oppgir navn og adresse(skal brukes når vi oppretter registreringsfilen).
Vær oppmerksom på, at vi ikke kan registrere på email- og webadresser eller kallenavn.

Du vil motta (2-5 hverdager etter at overføringen er registrert) en registreringsfil via email sammen med installasjonsveiledningen.

Legg merke til at forhåndsbetalte enkeltbrukerlisenser registreres som kontantsalg, derfor har du kun kvitteringen til overførsel som dokumentasjon for utgiften.

Firmaer og foreninger (både enkeltbrukere og flerbrukerlisenser):

Som registrert bedrift vil du motta en faktura istedenfor å forhåndsbetale (det legges til et lite fakturagebyr).

Da skal du sende en email til med detaljerte opplysninger om firmaets registrerte navn, adresse, fakturaadresse, antall ønskede lisenser, firmaets organisasjons nummer og (hvis tilgjengelig) ordre nr., referanse etc.

Deretter vil du motta en lisens nøkkel med installasjons instruksjon og en faktura i posten etter ca. 5 hverdager etter at vi har mottatt email fra deg.

En enkeltbruker lisens koster NOK 429, en 5-bruker lisens koster NOK 1.600, en 10-brukers lisens koster NOK 3.150, en 20-brukers lisens koster NOK 4.950 og en 30-brukers lisens koster NOK 6.700.

Kontakt oss og gi beskjed om hvor mange lisenser du ønsker pris på. Lisenser kan kjøpes til det eksakte antall lisenser som du har bruk for, for eksempel en 7-bruker, en 53-bruker eller en til 184 brukere.

Facebook